Groothandel edelstenen

Onze groothandel is gevestigd in het centrum van het land en bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar. De collectie bestaat uit in meteorieten, fossielen, edelstenen en mineralen.

Deze collectie bestaat niet alleen uit ruw materiaal voor slijpers maar ook uit decoratieve interieurobjecten en fijnere mineralen. Hebben wij iets niet? Wij helpen u graag verder en gaan voor u op zoek binnen ons wereldwijde netwerk.

Voordelen van inkopen bij onze edelstenen groothandel

In Baarn hebben wij een zeer diep en breed assortiment waardoor u altijd wel iets kan vinden wat geschikt is voor uw klanten of voor in uw bedrijf. Bij onze groothandel edelstenen hanteren wij bepaalde spelregels om ook daadwerkelijk als groothandel te fungeren.
U kunt zich bij ons registreren met een geldige inschrijving kvk of lidmaatschap van een brancheorganisatie. Bij ons geldt een minimumafname van €150,-. Schrijf u hier in: klik hier.

Bestel online of per telefoon
Mocht u niet langs willen of kunnen komen, dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheid uw bestelling telefonisch of per email aan ons door te geven. De verzending verloopt via PostNL.

Via onze website kunt u niet bestellen. Wij bieden een breed assortiment dat voortdurend in beweging is. Mocht u specifieke vragen hebben, sturen wij met alle liefde foto's met informatie naar u toe. 

Klik hier om u in te schrijven!

Bekijk ons YouTube kanaal voor korte videos.