Assortiment

Groothandel in edelstenen en mineralen!

Brazilian Curiosa is een groothandel in fossielen, meteorieten, edelstenen en mineralen en is gevestigd in het centrum van het land en bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar. Wij hebben een breed assortiment kristallen, mineralen in ruwe vorm, getrommelde stenen, bollen en piramides. Mineralen als amethyst, bergkristal en rozenkwarts zijn als individuele stukjes uit te zoeken maar wij hebben ook veel grote stukken op voorraad. Er is dan ook heel veel te zien in onze showroom.

Onze stenen worden direct en continue geïmporteerd uit de hele wereld door eigenaar en edelsteenkundige Roy Masin. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat ons assortiment met zorg en kennis is uitgezocht en regelmatig wordt vernieuwd.
Het uitgebreide assortiment gecombineerd met de medewerkers van Brazilian Curiosa zorgen ervoor dat een bezoek aan onze showroom een bijzondere beleving is.

Onze website geeft u een idee van de producten die wij in onze groothandel verkopen. Onze klanten zijn wederverkopers zoals: winkels, musea, webshops, therapeuten en interieurarchitecten.

Wij schenken altijd verse koffie en thee en verheugen ons op uw bezoek.

Voor meer informatie of een bezoek aan onze groothandel kunt u altijd contact met ons opnemen. Er geldt een minimumafname van € 150,-. U kunt zich bij ons registreren met een geldige inschrijving kvk of lidmaatschap van een brancheorganisatie.
Via onze website kunt u niet bestellen. Wij bieden een breed assortiment dat voortdurend in beweging is. Mocht u specifieke vragen hebben, sturen wij met alle liefde foto's met informatie naar u toe. 

Klik hier om u in te schrijven!

30 minuten vanuit Amsterdam & Utrecht. Onze showroom is geopend op maandag en donderdag.

Bekijk ons assortiment

Amethist

Bergkristal

Fossiel

Rozenkwarts

Versteend hout

Trommelstenen

Bekijk ons YouTube kanaal voor korte videos!